موارد استفاده روغن کنجد

موارد استفاده روغن کنجد

از روغن کنجد برای چه مواردی می‌توان استفاده کرد؟

موارد استفاده روغن کنجد: روغن کنجد یکی از روغن های مایع گیاهی است که از دانه کنجد گرفته می شود و این روز ها فقط لاکچری ها به دلیل بالا رفتن قیمت آن توان استفاده از آن را دارند.

این روغن دارای خواص و فواید بسیار زیادی است و این امر موجب استفاده های مختلف در مصارف گوناگون شده است و تنها یکی از موارد استفاده از روغن کنجد آشپزی و پخت پز است.

با ما همراه باشید چون قصد داریم تمامی موارد استفاده از روغن کنجد را تک به تک بیان کنیم.

امروزه می توانید انواع روغن های گیاهی را در بازار بیابید و هرکدام هم خواص و فواید خاص خودشان را دارند، اما با این وجود هم چنان روغن کنجد جز بهترین هاست و طرفداران خاص خود را دارد.

یکی از اصلی ترین شاخصه های روغن کنجد سابقه و قدمت آن است. روغن های موجود در بازار اکثرا سال های زیادی از کشف و تولید آن ها نمی گذرد و فواید آن ها مانند روغن کنجد ثابت شده نیست. اما روغن کنجد قرن هاست که کشف شده و فواید آن بر هیچ کس پوشیده نیست و از دیرباز مورد استفاده مردم بود است.

بنابراین به جرعت می توان گفت این روغن جز قدیمی ترین روغن های خوراکی و هم چنین پر استفاده ترین می باشد، اما همان گونه که گفتیم موار مصرفش صرفا آشپزی و پخت و پز نیست.

 

انواع روغن کنجد

قبل از این که موارد مصرف روغن کنجد را بیان کنیم نیاز است که کمی با انواع روغن کنجد آشنا شویم.

روغن کنجد به دونوع روغن کنجد بکر و روغن کنجد تصفیه شده تقسیم می شود.

روغن کنجد بکر یا به اصطلاحی دیگر بودار، همان طور که از نامش معلوم است بکر و دست نحورده می باشد و دارای بو و مزه ی کنجد است. در فرآیند روغن گیری این روغن بو و خواصش حفظ می شود.

اما نوع دیگر روغن کنجد که به آن روغن تصفیه شده می گویند بدون و بدون مزه می باشد. که روغن کنجد مانیاد از این نوع است.

روغن کنجد
روغن کنجد

گاها دیده می شود که می گویند روغن های بی بود و تصفیه شده خواص روغن های بکر را ندارد که این در مورد همه روغن ها صدق نمی کند زیرا این بسته به نوع استخراج روغن دارد. شرکت مانیاد روغن های خود را که روغن کنجد هم شامل آن می شود از روش پرس سرد می گیرد که در این روش تمامی خواص و فواید روغن حفظ می شود.

 

انواع موارد استفاده روغن کنجد

در ابتدای این مقاله اشاره کردیم که روغن کنجد مصارف گوناگونی دارد که بعضی از آن خوراکی و بعضی از آن ها هم در مانی می باشد. این نشان دهنده خاصیت زیاد این روغن می باشد که در ادامه به تشریح آن ها می پردازیم

 

– پخت و پز غذا

پخت پز اصلی ترین مورد مصرف این روغن پر از فایده می باشد. با وجود روغن های زیاد گیاهی هم چنان روغن کنجد یکی از پر مصرف ترین روغن های خوراکی است که در نزد مردم از محبوبیت بسیاری برخوردار است.

امروزه از هردانه گیاهی روغن استخراج می شود که باعث وجود طعم ها و مزه های زیادی در روغن می شود اما نکته جالب اینجاست که این تنوع نتوانسته جایگاه روغن کنجد را متزلزل کند و روغن کنجد همیشه طرفداران خود را دارد. این محبوبیت با اختلاف قیمت زیاد این روغن با روغن های دیگر بوده، یعنی شما می توانید با هزینه خرید یک بطری روغن کنجد، چند بطری از روغن های دیگر خریداری کنید ولی با اینو وجود روغن کنجد انتخاب مردم است که این نشان از خواص بسیار زیاد این روغن است.

علت دیگر مجبوبیت این روغن سلامت محور بودن و ارگانیک بودن آن است. معمولا افرادی که برای سلامتی خود ارزش قائل هستند هزینه آن را پرداخت می کنند و در خرید روغن وسواس به خرج می دهند. اگر شماهم به سلامت خود و خانواده اهمیت می دهید روغن کنجد بی شک یکی از بهترین انتخاب هاست.

روغن کنجد دارای خواص و فواید بسیار زیادی است که هرکدام از آن ها یک مقاله جدا را میطلبد. شما می توانید در صفحه روغن کنجد تمام خواص این روغن را مطالعه کنید.

 

موارد استفاده روغن کنجد

– سرخ کردن مواد غذایی (محدود)

سرخ کردن مواد غذایی هم جز مصارف روغن کنجد است. اما باید دقت داشته باشید که منظور از سرح کردن سرخ کردن های عمیق نمی باشد زیرا سرخ کردن عمیق نیاز به روغنی دارد که دارای پایداری و نقطه دود بالایی باشد که برای این منظور می توانید از روغن سرح کردنی مانیاد که بر پایه روغن کنجد است استفاده کنید ولی در سرح کردن مواد غذایی با شعله ملایم از روغن کنجد استفاده کنید.

اگر به صفحه محصول سروغن کنجد مانیاد مراجعه کرده باشید، در آن ذکر شده که این روغن قابل استفاده در دستگاه سرخ کن نمی باشد.

 

–  درست کردن سس و استفاده در سالاد

یکی دیگر از موارد مصرف روغن کنجد درست کردن انواع سس های مختلف است. شما می توانید با استفاده از روغن کنجد سس های مختلفی برای انواع سالاد درست کنید.

هم چنین می توانید به صورت خام از این روغن در سالاد استفاده کنید. دقیقا همانند روغن زیتون که در سالاد ها استفاده می شود و باعث طعم خوبی در آن می شود.

 

– جهت درمان بیماری

قطعا می دانید که روغن های ارگانیک و گیاهی برای درمان و پیشگیری از بیماری ها هم استفاده می شود. روغن کنجد هم از این قاعده مستثنا نیست و تاثیر بسیار خوبی در درمان و پیشگیری برخی از بیماری ها دارد.

روغن کنجد دارای ویتامین های K,E,A,D و هم چنین امگا3 می باشد که مصرف آن کلسیم بدن شما را افزایش می دهد.

چند نمونه از موارد پیشگیر و درمانی روغن کنجد:

  • پیشگیری از انواع سرطان ها
  • پیشگیر از دیابت
  • کمک به بهبود کم خونی
  • رفع و پیشگیر از یبوست
  • کاهش فشار خون
  • کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب خون
  • پیشگیری از انسداد عروق
  • پیشگیری از سکته های قلبی
  • جلوگیری از ایجاد آلزایمر
  • کمک به بهبود پوست و رفع چین و چروک

 

– چرب کردن پوست و ماساژ

شما می توانید روغن کنجد را حتی برای سلامت پوست و ماساژ هم استفاده کنید. و بهترین کار ماساژ بدن با روغن کنجد است. ماساژور ها معمولا از روغن کنجد برای ماساژ مراجعین استفاده می کنند، زیرا هم باعث چرب شدن پوست می شود و هم خواص بسیار خوبی برای شادابی و سلامتی پوست دارد.

 

موارد استفاده روغن کنجد

روغن کنجد را از کجا تهیه کنیم؟

همان طور که مطالعه کردید روغن کنجد دارای خواص مو موارد مصرف بسیار زیادی است و شاید بخواهید روغن کنجدی داشته باشید که تمام این موارد را شامل شود.

برای این منظور می توانید از سایت ما این روغن را به سبد خرید خود اضافه کنید و در کوتاه ترین زمان ممکن این روغن را درب منزل تحویل بگیرید. روغن کنجد مانیاد دارای ویژگی های منحصر به فردی است که به آن ها اشاره می کنیم.

  • تصفیه شده و بدون بو
  • غیر تراریخته
  • شفاف و بدون پالم
  • مخصوص تفت دادن، سالاد و پخت و پز
  • دارای سیب سلامت از سازمان غذا و دارو IFDA
  • دارنده سیسنم مدیریت کیفیت Iso 9001
  • دارنده سیستم ایمنی مواد غذایی Iso 22000
  • دارنده نشان استاندارد
  • دارنده نشان حلال جهانی
  • واحد نمونه برتر جهاد کشاورزی
  • استخراج روغن به روش پرس
  • بدوت استفاده از هرگونه مواد شیمیایی
  • دارای ویتامین های های K,E,A,D

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

محصولات مانیاد

آخرین مقالات